Pate De Campagne
Pate De Campagne. Mettre chaque élément dans un récipient fermé au frigo une nuit. French bread, raw vegetables, wine and cheese all come alive with Campagne pâté - making it a snap to create a casual French appetizer platter that's delicious before holiday feasts!
French bread, raw vegetables, wine and cheese all come alive with Campagne pâté - making it a snap to create a casual French appetizer platter that's delicious before holiday feasts!
It is best prepared about two days in advance, so the flavours will have time to mature.
Pâté de campagne accompagné de salade, de betteraves et de cornichons. Cuit en terrine au four, il prend l'appellation de « Terrine de campagne à l'ancienne » avec une surface bien dorée et appétissante. Le pâté de campagne à l'ancienne est une préparation charcutière de porc traditionnelle composée de viande maigre, de gras dur et de foie.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Berry Gaddis
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Pate De Campagne"
Enregistrer un commentaire