Pates Pesto
Pates Pesto. Cook pasta in a large pot of boiling water until done. Transfer the fettuccini to a bowl.
Cuire les pâtes " al dente " à l'eau bouillante salée. Transfer the fettuccini to a bowl. Meanwhile, heat the oil in a frying pan over medium low heat.
Cuire les pâtes "al dente" dans de l'eau bouillante salée.
Cook about five minutes, or until onions are soft.
Rallonger avec de l'huile d'olive, vérifier le sel et mettre au frigo pour servir bien frais. « Très apprécié (et très pratique) sur les buffets ou en pique-nique pour accompagner des viandes froides. Pâtes au pesto de fanes de carottes garnies de tranches de magret de canard fumé. Mélanger jusqu'à ce que l'eau soit presque tout absorbée.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Berry Gaddis
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Pates Pesto"
Enregistrer un commentaire